fotografen

ShareShare on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Steven Colin aanschouwt de wereld met een oog voor detail en een creatieve blik. De beeldsensor is z’n canvas en hij schildert met het licht.
Als professioneel fotograaf neemt hij opdrachten aan van zowel particuliere klanten als bedrijven en overheden.
Onder de noemer XcLusv Wall Deco vervult Steven Colin z'n passie met de uitwerking van een eigen fine art collectie.
De beelden zijn bedoeld als inspirerende muurdecoratie.
Samen met Patrick Verbessem is Steven Colin stichter en bezieler van het f-8 coöperatief.
meer >
Bert Daenen (Tongeren 1970) streeft in zijn fotografie naar het creëren van een sfeer eerder dan het vastleggen van concrete objecten.
Bert tracht de ontastbare lading van een voorwerp, ruimte, omgeving weer te geven en deze om te zetten in beelden die een zekere elektrische geladenheid, tinteling bevatten.
De zoektocht naar meer in minder uit zich in abstracte beelden die de kijker vrijheid geeft voor eigen interpretatie, fantasie, dromen...
meer >
Kristel Nijskens (Oostende, 1975) geeft in haar foto’s haar eigen realiteit weer en dit op een serene, gevoelige en artistieke manier. Ze kiest haar momentopnames zorgvuldig en gaat op zoek naar beelden die een tipje van de sluier oplichten.
Foto’s zijn voor haar een toegangspoort tot een wereld vol emoties en schoonheid.
Die ervaring deelt ze als professioneel fotograaf graag met ieder verliefd koppel, model, pasgeboren baby en groeiend bedrijf.

meer >
Caroline Tanghe (1973) is vooral bekend voor haar studioportretten. Via f-8 wil ze ook haar persoonlijk werk met het publiek delen.
Fotografie is voor Caroline meer dan een reflectie van de waarheid, emotie geeft haar beelden een extra dimensie! 
„Een beeld zegt meer dan 1000 woorden”: gevoelens die niet omschreven kunnen worden met pen en papier, weet Caroline te vertalen in haar foto’s.
Sereniteit en eenvoud zijn heel typerend in zowel haar portretfotografie als persoonlijk werk.

meer >